Elegant in white

Screenshot_2017-06-05-19-54-56-4

Kesällä viittomankielen ohjaajaksi valmistuva Krista pyysi minua valmistamaan valkoiset housut valmistujaisjuhlaan. Hänellä oli jo selkeä mielikuva haluamistaan housuista ja sen pohjalta lähdimmen suunnitelemaan niitä yhdessä hänelle tärkeää juhlapäivää varten. Toiveena  oli vuötärölle solmittava rusetti ja malli joka olisi väljempi vyötäröltä lantiolle. Lahkeet haluttiin kuitenkin melko kapeiksi. Päätimme tehdä vyötärölle laskoksia lisäämään toivottua väljyyttä ja ne ovat myös kaunis yksityiskohta muuten pelkistetyissä housuissa.


  Recently graduated sign language instructor, Krista, asked me to make her white pants for her graduation party. She had a clear vision on how her pants would look like and we started designing them together for her big day. She wanted a a loose fit an the waist and hip area. She also wanted the pant leg to be quite narrow. We decided to make pleats on the waist to add the looseness and to add a nice detail to the otherwise very simple design.

Screenshot_2017-06-05-19-54-56-3

Kankaaksi valitsimme kauniin ja laskeutuvan polyester kankaan joka muistutti ulkonäöltään villa krepiltä. Housujen taakse tein vielä tekotaskut kivaksi yksityiskohdaksi. Housut pääsivät kunnolla oikeuksiinsa kun jalkaan laittoi vielä korollista kenkää. Krista kokosi housujen ympärille kauniin ja tyylikkään asukokonaisuuden joka on muunneltavissa kesä kaikkiin juhliin sopivaksi.


The fabric we ended up choosing, was a beautiful crisp white polyester that looked a lot like wool crepe. I added fake pockets on the back of the pants as a nice little detail. These pants really looked their best  with some heels, Krista really put together a lovely and elegant look, which is modifiable for every even of the summer.

Screenshot_2017-06-05-19-55-50

Iso kiitos Kristalle kuvista ja onnittelut kaikille tänä kesänä valmistuneille!


Thank you for the pictures, Krista. And congratulations to everyone who graduated this summer!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s