Cashmere dream

dsc_0588

Cashmere unelmia? Sain tämän ihanan kankaan äidiltäni melkein vuosi sitten ja hiljattain keksin mitä siitä teen. Kovasti yritti äiti ehdottaa että jakkuhan siitä tulee, mutta minun päätä ei niin vaan käännetty. Itse kuvittelin kankaan mekon muotoon  pikkuhihoilla ja pystykauluksella. Ei tarvinnut edes luonnoksia tehdä, kun sieluni silmillä sen näin. Vaatetusalan artesaanin opintoni lähenevät tässä muutenkin loppuaan, joten tästä tulikin kiva valmistujaismekko itselle! Hauskana yksityiskohtana lisäsin mekkoon taskut sivuille.


Dreaming of cashmere? I got this beautiful fabric from my mom almost a year ago and I got the Idea for this dress a little while ago. My mom kept telling me that I should make a light jacket but once I had my mind set on a dress, there was nothing she could have said to change my mind. There was no need for sketching because I saw it in my mind all from the little sleeves to the shape of the hem and the neck. Since My studies (artisan, clothing) are coming to an end soon, this turned out to be a nice graduation dress for me! As a fun detail, I added pockets on both sides.

dsc_0595
Malli: Jenna Rinta-Könnö

Kuvaukset olikin hauska projekti, sillä itse lähdin ”studiota” ripustamalla taustakankaan seinälle pelottavan heiluvilla tikkailla ja käyttämällä jos jonkinlaista lamppua ja lyhtyä valaistuksen luomiseksi. Näin Joulun kynnyksellä syntyi idea jouluvalojen käyttämisestä valomerenä lattialla. Kiitokset mallille, että pääsin itse kameran toiselle puolelle :).


The photo shoot was a fun project, because I built my own ”studio” by hanging a dark fabric on the wall to be the background using a very wobbly ladder. I used various kinds of lamps to get somewhat OK lighting and with Christmas right around the corner, I got really excited about using Christmas lights. Thank you to my model who allowed me to be on the other side of the camera :).

dsc_0575
Malli: Jenna Rinta-Könnö
dsc_0599
Malli: Jenna Rinta-Könnö

IHANAA JA JOULUA JA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

HAVE A WONDERFUL CHIRSTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s