WANDERLUST

Heippa hei! On ollut täällä blogin puolella aika hiljaista viimeisen muutaman kukauden ajan ja se johtuu siis siitä, että nyt on taas monta rautaa tulessa! Olen suorittanut työssäoppimistani kevään aikana ja jatkanut sen jälkeen kestyöntekijänä samaisessa paikassa. Kyseessä siis Muotikuun tehdas Turussa ja täytyy sanoa, että ihan mielettömän paljon olen oppinut ja on ollut ihan mahtavaa työskennellä ensimmäistä kertaa omalla alalla. Samalla olen työstänyt erästä vähän isompaa projektia, jonka on määrä valmistua alkusyksyn aikana. Eli hommaa on riittänyt mutta vähän olen ehtinyt ommella valmiiksi. Sen takia kaipasinkin pientä väliprojektia tuomaan vaihtelua. Silloin tuli idea tehdä kolme paitaa Wanderlust-tekstillä ja lähettää ne maailmalle kuvattavaksi. Onneksi satun tuntemaan erään maailmanmatkaajan jolle nämä paidat sitten päätyivät 🙂 .

Ensimmäisenä esittelyssä punainen wanderlust toppi. Kaikkien paitojen tekstit on tehty nahkaimitaatiosta. Tunnistatko paikan jossa toppi pääsi kuvattavaksi? Toisesta kuvasta löytyy vihje :).

 

Hello hello! The blogs been pretty quiet for a few months and that is due to me being really busy. I have been doing an internship as a part of my education and after that continued working in the same place as a summer employee. I am talking about the Muotikuu factory in Turku, Finland (A Clothing company in Finland) and let me just tell you that I’ve learned so much and it’s been amazing to finally work in my own field (and actually get paid for it too). At the same time I’ve been working on a bigger project that is going to be finished in the beginning of fall (hopefully). So I’ve had my hands full. However, I still felt like I needed a quick project in between all the other stuff. That’s when I came up with the idea to make 3 shirts with the wanderlust-text. I wanted to send them out to the world to be photographed on a true globetrotter  and luckily I know the perfect person for the job :).

First up, the red wanderlust-top. All the lettering in these shirts have been made with leather imitation. Do you recognize the place where the pictures were taken? There’s a hint in the second picture :).

kuva 5 (3)

kuva 2

Toinen wanderlust toppi olikin sitten vähän pidempää mallia ja kauan pähkäilin että miten ja mihin sen tekstin asettelen. Tämä harmaa pitkä toppi muodostui lopulta minun ja myös siihen pukeutuneen apurini suosikiksi. Kuvasta tunnistaakin että missäpäin maailmaa tämä toppi ikuistettiin.

The second top turned into a longer model and I wondered long about where to place the text. This grey top turned out to be both of ours favorite out of all three tops (and by us, I mean me an my accomplice who is wearing it). I don’t think you even need to guess where these pictures were taken.

kuva 5kuva 3 (2)kuva 3

Kolmannen näistä paidoista tein mustasta pitsistä ja keinonahasta. Otin tietoisen riskin kun tein paidan jossa on musta teksti mustalla taustalla ja tiesin ettei siitä välttämättä saisi hyviä kuvia ja takeita ei ollutmyöskään siitä, että se sopisi yhteen muun vaatetuksen kanssa jota matkustelijallamme oli mukanaan. Tein ja lähetin paida siitä huolimatta ja valitettavasti eipäilyt osuivat oikeaan ainakin sen suhteen, että hyviä kuvia paidasta oli erittäin vaikea saada niin, että paidan teksti ja matkailumaisemat näkyivät molemmat. Vaikka tämä kyseinen paita ei ollut ihan nappi suoritus niin itse pidän edelleen ajatuksesta joka sen takana. Wanderlust-teksti kulkee koko paidan ympäri yhtenä raitana.

The third one was made of black lace, which I knew was I knew was a bit of a risk. The reason why, is that I knew  it would be difficult to photograph and there was no guarantee that it would go with any of the clothes our clobetrotter  had with her. I made and sent her the top anyway. As it turns out, I was right, and it was a challenge to take a good photo of the top where you could see both, the wanderlust-text and the view of the place where it was taken. Even though this wan didn’t work out like would have wanted, I still like the idea behind it. The wanderlust-text goes around the shirt as kind of like a wide stripe.

kuva.PNG-1

                                                                        Viva Las Vegas!

kuva 4 (3)

kuva 1 (3)
Yes, I know it looks like the wanderlust is spelled backwards but it’s just because this is a mirrored version of the original photo and for some reason I can’t turn it back to the way it was.

 

 

kuva 3 (3)

Iso kiitos Saaralle kuvista ja mallina olosta!  /   A big thank you to Saara for for the pictures and for modeling in them!

  ”WE TRAVEL NOT TO ESCAPE LIFE, BUT FOR LIFE NOT TO ESCAPE US.”

-Anonymous

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s