Fun shirts for fun kids

DSC_1780

Jep jep, tällaista tällä kertaa. Kangaskaupasta on löytynyt tänä keväänä aivan mahtavia printtikankaita  ja onneksi niille löytyi myös tarvetta mm. syntymäpäivälahjojen varjolla.  Valinta oli vaikea, mutta lopulta oikealta tuntuvat kankaat löytyivät.

So this is what I’ve made this time. There has been so many great prints in fabric stores this spring and lucky for me, I actually needed these fabrics for birthday presents among other things. It was a tough choice, but I was able to pick out the fabrics that felt right.

DSC_1783

Tämä robottipaita meni siis paketissa valtameren toiselle puolelle  7 vuotta täyttäneelle pojalle, johon sain tustustua Au Pairina. Kangas oli mielestäni nappivalinta hänelle, koska se on hauska ja värikäs kuten on paidan uusi omistajakin.

This robot shirt  was sent to the other side of the ocean to a 7-year-old  birthday boy. I got to know him when I was an Au Pair and that’s why I was sure of my choice of fabric right away. The shirt is fun and colorful  just like it’s new owner.

 

 

 

DSC_1787

Kuten yllä oleva robotti paita, myös tämä värikäs viidakkoihanuus lähti samaisessa paketissa Yhdysvaltoihin 7 vuotta täyttäneelle tyttöselle. Häneenkin sain tustustua Au Pairina ollessani, ja kyseessä onkin siis kaksoset. Tämän paidan printin piti näyttää alun perin täysin erilaiselta. Olin nähnyt aikaisemmin tyttömäisen digiprintin valkoisina hevosineen kirmaamassa satumaisessa maisemassa, mutta sitä kangasta ei ollutkaan enään jäljellä. Niinpä päädyin tähän hauskaan viidakkokankaaseen, jossa oli kuitenkin sopivasti tyttömäisyyttä. Nyt kun kuvittelen tämän paidan uuden omistajansa päällä, tuntuu siltä, että muita kangasvaihtoehtoja  ei koskaan ollutkaan. Tämä paita sopii täydellisesti luovalle seikkailijatytölle, joka kuvaa myös hyvin tämän paida uutta omistajaa.

Just like the shirt with the robots, this jungle shirt  was also sent to the States to a 7-year-old girl. These two kids are twins, so I also got to know her as an Au Pair. This shirt was suppose to have a completely different kind of print filled with white horses running in a scenery that lie out of a fairy tale. However, this fabric was sold out before I got to it so I ended up with this  fun jungle fabric that still had something girly. Now that I imagine this shirt on it’s knew owner, it feels like this is the fabric I was suppose to use from the beginning. It’s perfect for a creative adventurer that I know she is.

 

 

 

DSC_1782

Viimeisenä, mutta ei kuitenkaan vähäisimpänä! Tämä pitkähihainen t-paita jäi Suomeen ja oli siis lahja mahtavalle 1-vuotiaalle pikkumiehelle.

Last but not least! This shirt remained in Finland and was a gift to an awesome 1-year-old little man.

Valitettavasti en voinut täydentää tätä tekstiä kuvilla näistä mahtavista muksuista uusissa paidoissaan, mutta koskaa ei voi tietää mitä kuvia tulevaisuus tuo tullessaan. 🙂

Unfortunately I wasn’t able to add pictures of these great kids in their new shirts , but you can never know what pictures the future will bring. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s