GRAY & GOLD versus GREY & BLACK

Tätä projektia olin odottanut jo jonkin aikaa ja vihdoin sain sen ahdettua muiden juttujen väliin. Idea lähti siitä että halusin tehdä rennon collegepaidan, jossa olisi jokin uniikki yksityiskohta. Usein olen ollut tilanteessa, jossa pitäisi löytää siistiä puettavaa päälle, mutta millään ei haluaisi ujuttautua pois päällä olevista mukavista college housuista ja paidasta. Tämä on minun ratkaisu! Mukava paita, mutta siisti asukokonaisuuden kanssa ehkä jopa juhlava.

I had been waiting for this particular project for a while now and finally I was able to fit it in my schedule. The idea wast to make a comfortable sweatshirt with some unique details. I often find myself in a situation where I need to put on something a bit nicer then my sweats, but I would still like to wear something as comfortable as my sweats. This is my solution! A comfortable shirt that is also neat and and with the right outfit, maybe even a little fancy.

DSC_1660

Lehti ja kukka kuvio on käsinkirjottu.

The leaves and flowers are handembroidered.

DSC_1686

Ensimmäisen paidan valmistuttua kangasta oli vielä sen verran, että en voinut vastustaa toisenkin tekemistä. Toisesta paidasta halusin ehkä jopa vastakohdan ensimmäiselle paidalla, mutta silti siistin. Näin syntyi idea kuvion luomisesta nahkaimitaation kanssa. Halusin jotain hieman leikkisää ja mallista halusin tällä kertaa pidemmän. Hihoissa päädyin lyhyempään, kyynärpäät ylittävään  pituuteen.

After the first shirt was ready, I still had some fabric left so I couldn’t resist  making another one. I wanted to make the second shirt almost like an opposite to the first one, keeping in mind that it could also bee worn outside the gym or home. This lead to the idea of using leather imitation to make a panda image. I wanted it to be playful and the design to be longer. However, I ended up making shorter sleeves that are 2/3  of a normal (long sleeve) length.

DSC_1681

DSC_1677

DSC_1682

 

Tällaisiin lopputuloksiin siten päädyin. Harmaa ja kulta versus harmaa ja musta. Kumpi vie voiton? 🙂

So this is what I ended up with this time. Gray and gold versus gray and black. Which one’s your favourite? 🙂

Yksi kommentti artikkeliin ”GRAY & GOLD versus GREY & BLACK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s