Trikoosta yöasut / Pyjamas out of tricot fabric

Tällä kertaa työn alla on ollut joululahjaprojekti eli siis trikoo kankaista tein kahdelle 6-vuotiaalle tenavalle yöasut. Lapset ovat melko saman kokoisia, joten sain käytettyä samoja kaavoja pohjana molempiin yöasuihin. Pojan yöasuun löysin kankaat aina niin uskollisesta  Eurokankaasta ja loput kankaat sieltä sun täältä. Kankaiden valitseminen oli hauskaa kun sai valita kankaita nimenomaan lapselle.

This time I’ve been working on Christmas presents. I made nighties from tricot fabrict to two 6-yaer-olds. They are pretty much the same size so I was able to use the same pattern for both of them. For the boys nightie, I found the fabrics from always so faithful Eurokangas and the rest of the fabrics I collected from here and there. It was fun to pick out the fabrics specifically because they were for kids.

IMG_3531[1]

Oli hauska tehdä trikoo vaatteita, vaikka niiden valmistus on tullut vähemmän tutuksi. Nopeaa hommaa se oli ja hyvä niin, että ehtivät pakettissa perille ennen joulua.

It was fun to make clothes out of tricot fabric even though I have less experience in such fabrics. It was still pretty quick and that’s good so the nighties can get to their new owners before Christmas.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lopuksi vielä lahjat pakettiin ja paketti postiin! Toivottavasti saan vielä kuvan lapsista yöasut päällään.

Finally wraping and packing the presents before they get sent. Hopefully I can get a picture of the kids wearing their new nighties.

IMG_3535[1]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s