Tonttuilua / Find your inner elf

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Koulumme vuosittaiset joulumyyjäiset lähestyivät kovaa vauhtia ja tänä vuonna olin päättänyt osallistuakin. Innostuin ideasta tehdä oman versioni tonttulakista. Ensimmäisenä neuloin yksinkertaisen punavalkoisen tonttulakin. Tämän jälkeen tuntui siltä, että jotain lakkiin voisi lisätä ja siinä kohtaa aloin säveltää jokaiselle lakille omaa kuviota sitä mukaa kun sitä neuloin.

Kun myyjäiset koittivat pari meni kaupaksikin! Sitten vaan jalostamaan tuotetta ensi vuodelle. Kaksi jäljelle jääneistä lakeista  lähtevätkin varmaan Atlantin toiselle puolelle kahdelle tenavalle, joiden Au Pairina minulla oli ilo olla.

 

Our school organizes a small Christmas market every year and it was approaching fast. This year I had decided to actually participate and I decided to make my own version of the red elfs hat (Christmas hat). The firs one I made was really simple and then I started to make up different patterns as I went along.

When the Christmas market started I even managed to sell a couple of them too! Now I can start to refine the product for next year 😊.  And two  of the remaining hats will probably be sent to the other side of the Atlantic to two kids, whose Au Pair I had a pleasure of being.

  

DSC_1547
here are also socks that I Made for myself. Nothing too fancy but the keep my toes warm!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s